beeldmerkcpnet

homeicon twitter linkedin

Wij willen graag nauwer in contact komen met onderzoekers op het gebied van CP, omdat we vanuit CP-Net de impact van het CP-onderzoek in Nederland willen vergroten. Dit doen we door te zorgen dat onderzoeksresultaten beter bekend worden en meer worden toegepast in de praktijk en daarnaast ervoor te zorgen dat het onderzoek beter aansluit op de praktijk.

CP-Net kan onderzoekers op de volgende manieren ondersteunen:

  • Bekendmaken van onderzoek onder zorgverleners voor de werving van deelnemers aan het onderzoek.
  • Een platform bieden waarop de resultaten van onderzoek gedeeld kunnen worden met zorgverleners en mensen met CP met als doel de toepassing van onderzoeksresultaten in de praktijk.
  • Een mogelijkheid om belangrijk (internationaal) onderzoek te delen met andere onderzoekers, zorgverleners en mensen met CP.
  • Onderzoeksplannen delen met zorgverleners en mensen met CP om tot betere onderzoeksplannen te komen.

Graag gaan we met onderzoekers in gesprek om te verkennen hoe we elkaar kunnen versterken. Fijn als je ons wilt laten weten op welke thema’s jij/jouw onderzoeksgroep zich richt in het veld van CP, dan krijgen ook wij meer zicht op wat er op onderzoeksgebied allemaal speelt in Nederland. Zo kunnen zorgprofessionals, mensen met CP en hun ouders, en onderzoekers elkaar ook op het terrein van onderzoek steeds beter vinden.

Neem contact op met Ilse Raats, projectcoördinator CP-Net, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..